top of page

Magien i tilstedeværelse!

Dagens gave er å tillate seg å gjøre bare en ting om gangen!

Som småbarnsforelder, kjenner jeg meg yrkesskadet i det å alltid tenke et steg frem: Mens jeg kler på minsten i barnehagen, tenker jeg på hva vi skal lage til middag. Når jeg lager middag, trommer jeg sammen en adventsstake som skulle vært tent i går. Når jeg synger nattasang, tenker jeg på forberedelser til jul. Dette gjør at jeg ofte ikke er helt tilstede, og kan kjenne på stress. Gestaltterapien er fundert på tankegods fra Østen som verdsetter nuet. Økt tilstedeværelse kan redusere stress. Et triks som gjør det enklere å være tilstede med hele deg, er å bruke sanseapparatet: legger du merke til hva du hører av lyder akkurat nå? Hva ser du? Lukter du noe? Hvilke fornemmelser har du i kroppen?


Lykke til med tilstedeværelsen i dag!


18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page