top of page

📢Nytt tilbud til de som trenger noen å snakke med i Jessheim.

De 3 Terapeutene på Jessheim er tre Gestalt psykoterapeuter, som går på vårt siste år på NGI (Norsk Gestalt Institutt Høyskole).


De 3 Terapeutene har nå åpnet praksis på 360Helse i Industriveien 23b, Jessheim - og tilbyr første time gratis i november og desember.

2020 har vært et spesielt år for oss alle. Kanskje kjenner du på isolasjon og nedstemthet? Eller strever du med helt andre ting?


Hvem og hvor?

De 3 Terapeutene fullfører nå det siste og fjerde året på Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Vi er godkjent av skolen til å kunne ta imot klienter og får jevnlig veiledning. Vi har selvsagt taushetsplikt og vil behandle personopplysninger i tråd med personvernforordningen (GDPR).


Det er ikke behov for henvisning og vi har kort ventetid.

Vår samtaleterapi er et lavtelskertilbud og alle kan bestille time hos oss, og tilbyr også online terapi - du trenger ikke å være “på sammenbruddets rand”. Vi er også et godt alternativ til psykolog. Vi har lave priser da vi er fremdeles på siste året på skolen.

Det er ikke behov for henvisning og vi har kort ventetid.

Ta gjerne kontakt med en av oss for en uforpliktende prat:-)


Ta kontakt for en gratis kartleggings samtale. Vi setter av 30 min, så finner vi ut om gestalt terapi kan være noe for deg.


256 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page