top of page

Trenger du terapi eller coaching? Vi har løsningen for deg!

Vi lever i en tid med mange utfordringer og stressfaktorer. Mange av oss sliter med å takle hverdagen, enten det er på grunn av personlige problemer, jobbkrav, relasjoner eller annet. Noen ganger trenger vi bare noen å snakke med, noen som kan lytte og hjelpe oss med å finne løsninger.

Men det er ikke alltid lett å finne en god terapeut eller coach som passer for oss. Kanskje vi bor langt unna, har lite tid eller penger, eller føler oss ikke komfortable med å snakke på et annet språk enn vårt eget.

Derfor har vi i Tuneup laget et tilbud som kan gjøre det enklere for deg å få den hjelpen du trenger. Vi har flere terapeuter og coacher som snakker flere språk og som har ledig plass i kalenderen sin til å tilby rimelig terapi og coaching til de som trenger det.
Hvordan fungerer det? Jo, du kan velge mellom to alternativer:

- Online terapi eller coaching: Du kan bestille en time med en av våre terapeuter eller coacher via vår nettside. Du vil da få en lenke til et videomøte hvor du kan snakke med din utvalgte terapeut eller coach på det språket du foretrekker.

- Vanlig terapi eller coaching: Vi kan sette opp en time for deg med en ledig terapeut eller coach som har kontor i ditt omrade.
Hva er fordelene med vårt tilbud?

- Du får tilgang til kvalifiserte og erfarne terapeuter og coacher som kan hjelpe deg med ulike temaer som angst, depresjon, usikkerhet, karriereveiledning, livsvalg og mer.

- Du får mulighet til å snakke på ditt eget språk slik at du føler deg mer trygg og forstått.

- Du sparer tid og penger ved å slippe å reise til et kontor når du velger en online møte, og med en av våre pakkeløsninger slipper du med å betale dyre honorarer.

- Du får fleksibilitet til å bestille time når det passer deg best.

Hvordan bestiller du time?

Det er veldig enkelt! Bare gå inn på vår nettside www.tuneup.no og velg om du vil ha online terapi/coaching eller vanlig terapi/coaching. Deretter kan du se hvilke terapeuter/coacher som er ledige og hvilke språk de snakker. Når du har funnet din favoritt, klikker du på "Bestill time" knappen og fyller ut noen opplysninger om deg selv og hva du ønsker hjelp med. Så vil du motta en bekreftelse på e-post med alle detaljer om din time.

Bestill din time i dag og ta det første steget mot et bedre liv!Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page