Ben Pedersen

Gestalt Psykoterapeut

Ben Pedersen

Jeg er din terapeut i Oslo.

Hos kroppogsinn tilbyr jeg samtaleterapi til en god pris sentralt i Oslo sentrum. For tiden studerer jeg gestaltterapi ved Norsk Gestaltinstitutt i Oslo. Fra før har jeg en mastergrad i sosialantropologi fra UiO, og jeg har jobbet både som miljøterapeut og veileder. I tillegg har jeg drevet med meditasjon/oppmerksomhetstrening i 20 år, samt enkel hverdags-yoga.

Som gestaltterapeut er jeg opptatt av å møte deg akkurat der du er, og å ta dine erfaringer og utfordringer på alvor. Gestaltterapiens viktigste målsetting er å hjelpe deg til å øke din bevissthet om egne mønstre, hvordan du er og hvordan du gjør det du gjør. Dette er et viktig utgangspunkt for endring. Noen ganger føles livet for overveldende til å håndtere, og da kan det være godt å ha noen å snakke med.

Kanskje opplever du angst og uro i ulike situasjoner? Har du vanskeligheter med å koble av? Har du problemer med noen relasjoner? Har du utfordringer på jobben? Føler du deg ensom? Opplever du tanker eller følelser det kan være vanskelig å snakke om med andre? Ønsker du veiledning i forhold til åndelige/religiøse spørsmål? Eller har du utfordringer med noe helt annet? Kanskje du bare trenger litt veiledning i forhold til en bestemt avgjørelse, utfordring eller liknende?

Jeg tilbyr samtaleterapi med fokus på å hjelpe deg til å utforske dine egne erfaringer, følelser, tanker, relasjoner etc, på en fordomsfri og åpen måte.

Terapi med Ben Pedersen i Oslo

Terapi med Ben Pedersen I Oslo.

96355785_3057428301003478_57887330587105

Pust mot stress

Les min Blog